Jeans - handla snygga och billiga jeans online!

Jeansguiden - välj rätt jeans för din kroppsform

Välja Jeans

Fundera alltid på vilken typ av kroppsform du har innan du köper jeans.

Finns det ett klädesplagg som vi ständigt söker, är det de perfekta jeansen, du vet de där byxorna som sitter fantastikt och får vår bakdel att se fantastiska ut.

Nästa gång du köper jeans, fokusera på din kropps konturer och former. Vet du vilken form som passar dig kommer tiden i provrummet bli betydligt trevligare och det blir enkelt att välja rätt!

Jeans till din kroppsform

Timglasform

Om du har en klassisk timglasform, du ser bra ut i en enkel jeans med bootcut botten, som också är i mitten av höjden för livet. Du kan också gå för Flared jeans för en tid börjar vid låren. Oavsett benvidde du ska gå för en modell med stora bakfickor. Hur du smal och de höga kostnaderna, är utöver de former kommer att råda.

Päronformad

Kvinnor med päronformad, det är med formen fullt höfter, bör du undvika jeans som är för höga i midjan och för trånga i benen. Leta efter jeans som är låga i livet och vara nöjd med utställda ben. En tid i benen skapar balans, att du ser smalare och snyggare ut.

Kraftfull Figur

Har du en tyngre kroppsform, du ser bra ut i en mörk jeans i en bra, stabil stretch. En utsvängda jeans kommer att skapa en balans med den extra bredden ner.

Hög

När du är hög, kan du tillåta definitivt dig att prova en ombonad jeggings stretch och även se det råa i en riktig 70-tals retro jeans med en kraftfull smäll ner.

Pojkformen

Har du en rak siffra du har råd med det mest. Har du några höfter, och du vill framhäva dem, en mycket smal skinnyjeans vara smickrande. Pojkvänn-jeans som är låga i midjan och lösare i stil kommer att bli bra för dig.

Liten och nätt

Är du liten och nätt, bör du se till att kroppen inte drunkna i jeans. Därför är det bäst att hålla sig till några snygga jeans, antingen smala jeggings eller jeans med lite boot cut. Du kan också gå för den smala vristen jeans.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.